Бібліошопінг у бібліотеці

2019-03-22

/Files/images/20190321_131840.jpg

Під час Тижня дитячого читання у бібліотеці №5 під гаслом «Ось цю книгу вибирайте!» пройшов бібліошопінг. Цього разу бібліотека поставила собі за мету допомогти у виборі книг найзавзятішим читачам, які губляться у неосяжних просторах книжкового океану – підліткам-школярам.

Бібліотекарі запропонували практичні завдання: обрати і розрекламувати книгу так, щоб її захотіли «купити» якомога більше читачів. У ролі рекламних агентів виступили учні 5 класу, які різними способами намагалися залучити інших до книжкової крамниці: демонстрували театралізовані мініатюри, читали гуморески, розповідали цікаві епізоди з улюблених книг. Наприклад, Жердієва Саша розповіла про книгу Л. Баум «Американські казки». Їй сподобалося, що в казках є добрі чаклуни, ведмеді, бегемоти, та ще багато цікавих героїв. Всі ці персонажі вчать читачів бути доброзичливими один до одного.

Іушин Рома порекомендував прочитати бестселер Е. Гантера «Небезпечний шлях» з серії «Коти-вояки». Розповідь хлопця захопила присутніх карколомними випробуваннями, що підготував автор книги для своїх героїв-котів.

Після заходу діти обрали для читання 42 книги!

Кiлькiсть переглядiв: 568